HINNASTO

Etusivu / Hinnasto

HYPNOOSI

 

HYPNOOSI

Ammatiltani  olen sairaanhoitaja . Mielenkiintoni kohteena on kuitenkin täydentävät hoitomuodot ja näitä olen opiskellut useiden vuosien ajan. 
Hypnoosiohjaajaksi valmistuin 2015 (SHY). Hypnoosiohjaaja vastaa entistä nimikettä hypnoterapeutti. Osaamista täydensin rentoutusohjaajan koulutukselle 2015(SHY). Mentaalivalmentaja Masterin (SHL) koulutusohjelmasta valmistuin 2018. 

Tarjoan luottamuksella tehtyjä hypnoosihoitoja, jotka soveltuvat mm.

 • kiputiloihin
 • tunnelukkoihin
 • tupakasta vieroitukseen
 • pelkotiloihin
 • jännittämiseen
 • rentoutumiseen


Kyseessä on hoitavahypnoosi, joka eroaa merkittävästi lavahypnoosista. Tässä ratkaisukeskeisessä hypnoosissa on asiakkaalla täysi valta omaan mieleen ja kehoon. Mentaalivalmentaja ohjaa asiakasta löytämään ratkaisut oman mielen kätköistä. Usein ihminen ei vain vielä tiedä, että hänellä itsellään on vastaus kaikkiin omiin ongelmiinsa.

 • HINNAT
  Käyntikerta 110,00 e (1,5h - 2,0h)
  Kolmen kerran sarja 250,00 e (2,0h, 1,5h ja 1,5h)

Hinnat voimassa 1.1.2018 alkaen.

Myös osamaksu mahdollisuus.
Satunnaisissa tapauksissa voi yksi tapaaminen riittää, mutta pääsääntöisesti tarvitaan useampi (1-4) käyntikerta, saavuttaakseen pysyvämmän muutoksen tapaan toimia tai ajatella.

Kuvia hoitohuoneesta. Klikkaa kuvat suuremmaksi.

         

 


 

Eteeriset öljyt - Young Living

Eteeriset öljyt - Young Living

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Ohessa yleinen lista monista eri eteeristen öljyjen vaikutuksista ja muistathan, että eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa. Lapsille, vakavasti sairaille, raskauden tai imetyksen aikana eteerisiä öljyjä suositellaan käytettäväksi vain rajoitetusti ja valikoidusti.

Hinnat Young Living sivuilta tästä >>

 PYYDÄ TARJOUS