Eteeriset öljyt - Young Living

Etusivu / Eteeriset öljyt - Young Living
Eteeriset öljyt 1

Eteeriset öljyt 1
Tarkempaa tietoa eteerisistä öljyistä

Eteeriset öljyt - Young Living

Jo tuhansien vuosien ajan on eteerisiä öljyjä käytetty niin kosmeettisiin tarkoituksiin kuin henkisten ominaisuuksien kohottamiseen. Niiden tarkoitus on ollut auttaa keskittymään olennaiseen ja päästä itseään suurempien asioiden äärelle. Eteerinen öljy kasvissa saa kasvin korjaamaan itse itsensä ja tislaamalla tämä hyöty on saatu myös ihmisten ja eläinten avuksi tukemaan päivittäistä terveyttä.

Eteeristä, eli haihtuvaa öljyä voidaan käyttää tuoksuttelemalla, hengittelemällä, diffuusereissa, paikallisesti iholla tai hieronnan yhteydessä. Young Living on saanut Suomessa luvan viidelle öljylle käyttää myös sisäisesti. Lisää luvan saaneita öljyjä on tulossa. (Huomaathan, että tämä ohje koskee vain Young Livingin öljyjä.) Eteeriset öljyt voivat edistää antoisampaa ja tasapainoisempaa tunne-elämää ja niiden avulla saatat löytää ilon, rauhan ja tasapainon elämääsi uudelleen.

Tuoksuttelemalla hajumolekyyleillä on lyhyt matka nenästä aivojen Limbiseen järjestelmään, jossa muistot ja tunteet sijaitsevat. Ne myös pystyvät läpäisemään soluseinämän sekä veriaivoesteen ja kulkeutumaan kaikkialle kehossa samalla tukien terveyttä luonnollisin keinoin. Myös ihon hoidossa eteerisiä öljyjä on käytetty tuomaan kuulautta ja pehmentämään ikääntymisen vaikutuksia.


Lue lisää


Eteeriset öljyt 1

Mikäli haluatte lisätietoja eteerisistä öljyistä, ota yhteyttä Tästä pääset yhteystietoihin
Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja niiden vaikutuksista kehoomme.